• 0735 01 22 02
  • Bosgårdsvägen 30 Torup
  • 0735 01 22 02

Om- och Tillbyggnad

Vi hjälper er med ombyggnationer

Om- och Tillbyggnad

Vi hjälper er med ombyggnationer

Vi hjälper er med om- och tillbyggnad

Ny utbyggnad, nytt garage, carport eller förråd? Du kanske till och med vill bygga nytt hus?

Om du gör en åtgärd som ökar byggnadens volym klassas det som en tillbyggnad. På landet får man göra mindre tillbyggnader, men inom sammanhållen bebyggelse och detaljplanelagt område krävs det allra minst en anmälan. För större och mer dominerande tillbyggnader måste du alltid söka bygglov – oavsett om du bygger inom tätort eller på landet.

Du som har ett en- eller tvåbostadshus får, förutom friggebod på maximalt 15 kvadratmeter, även uppföra attefallshus på maximalt 25 kvadratmeter. Innan du börjar bygga måste du göra en anmälan till byggnadsnämnden och få ett startbesked.

Det finns många sätt att utöka din bostadsyta.

Kontakta oss på Amfrebo bygg så hjälper vi er med era drömmar.

Vi är byggföretaget för dig som söker ett företag som bygger ditt kök, byter ditt tak, ser över dina fönster eller kanske bara någon att bolla dina idéer med i Halmstad eller andra delar av södra Sverige. Vår vision är att ha en god kundkontakt för ett bra samarbete med såväl privatpersoner som andra företag, och strävar alltid efter att lämna bra jobb efter oss med nöjda kunder. Anlitar du oss på Amfrebo Bygg så får du jobbet gjort för ett rimligt pris, på utsatt tid och med ett gott resultat. Inget jobb är för små!

07.00 – 17.00

Vi hjälper såväl företag som privatpersoner med såväl stora som små projekt. 

Tillbyggnad

Uterum

Tillbyggnad

Garage

Tillbyggnad

Entréparti och trappa.

Högsta Service

Nöjda kunder

Personlig Kontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

© Copyright Amfrebo Bygg AB