• 0735 01 22 02
  • Bosgårdsvägen 30 Torup
  • 0735 01 22 02

Amfrebo Bygg

Byggföretag Halmstad

Vi är det självklara byggföretaget i Halmstad!Vi är byggföretaget för dig som söker ett företag som bygger ditt kök, byter ditt tak, ser över dina fönster eller kanske bara någon att bolla dina idéer med i Halmstad eller andra delar av södra Sverige. Vår vision är att ha en god kundkontakt för ett bra samarbete med såväl privatpersoner som andra företag, och strävar alltid efter att lämna bra jobb efter oss med nöjda kunder. Anlitar du oss på Amfrebo Bygg så får du jobbet gjort för ett rimligt pris, på utsatt tid och med ett gott resultat. Inget jobb är för litet!

Vi erbjuder totalentreprenad!

Vi har samarbetspartners inom de flesta branscherna inom bygg och kan därför erbjuda er totalentreprenad så att du som kund kan känna dig trygg med personal på rätt ställe, med rätt erfarenhet, rätt kompetens och med ett gott resultat.

Kom in och diskutera dina drömmar med oss på vårt kontor, titta på vår fönsterutställning, eller bara ta en kopp kaffe i Torup med oss på Torups byggshop.

Titta gärna in på våra sociala medier för att ge oss ett omdöme eller bara för att se vad vi gör.

Vi är kvalitetssäkrade genom brabyggare. Det är ett oberoende företag som säkerställer att du som kund kan känna dig trygg med oss som leverantör. Årligen genomgår vi en granskning för att alltid kunna leverera högsta kvalité och säkerställa att vi följer alla riktlinjer och  nya lagar för branschen. Gå gärna in och titta på vad våra kunder säger om oss.  Är du en av våra kunder som vi utfört ett arbete hos? Då får du gärna göra ge oss en recension om hur vi utfört  vårt arbete. Har du en bild från vårt arbete mottager vi den gärna på vår mejladress. Tryck på loggan bra byggare för att komma vidare till våra recensioner. 

Vi ser fram emot att höra från dig! Vi är ditt byggföretag i Halmstad eller andra delar i södra Sverige! 

Samarbetspartners

samarbetspartner Amfrebo Bygg
samarbetspartner Amfrebo Bygg
samarbetspartner Amfrebo Bygg
samarbetspartner Amfrebo Bygg
Byggföretag Halmstad
samarbetspartner Amfrebo Bygg bygger i halmstad